Er zijn momenteel geen data gepland

Leren mediteren

In één avond leer je alles wat je wil weten over mediteren. We doen ook oefeningen om zo zelf te ervaren hoe het is om te mediteren en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Wat bereik ik ermee.

Door te mediteren ontspan je meer en heb je minder last van stress. Je leert om met je aandacht meer in het 'nu' te zijn. Je wordt je meer bewust van je eigen gedachten en je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag en patronen. Je voelt je rustiger en er ontstaat meer ruimte voor creativiteit, inzicht, helder denken, gevoel en intuïtie. Je slaapt beter en je gaat je energieker voelen. Je komt beter in je vel te zitten.

Ervaar zelf de positieve invloed van mediteren en kom naar de workshop. Ook leuk om samen met vrienden en kennissen te doen!

Als je een pianovirtuoos zoals Wibi Sourjadi ziet spelen gaat hij helemaal op in de muziek. Het is alsof hij de muziek is! Hij is volledig in het nu, in de 'flow' en presteert maximaal.

Mediteren is voor iedereen geschikt.

Er zijn geen eisen om deel te kunnen nemen. Je zal merken dat het heel gewoon is om te doen. Tijdens het mediteren zit je op een stoel en je hoeft geen aangepaste kleding te dragen. Het is wel prettig als je kleding comfortabel zit.

Wat gaan we doen.

In de workshop leer je van alles over mediteren en doen we ook meditatieoefeningen zodat je er thuis zelfstandig mee verder kan gaan. Er wordt onder anderen uitgelegd wat mediteren is, welke vormen er zijn, de basistechnieken, etcetera. Ook praktische zaken zoals de zithouding en tijdstip van mediteren komt aan bod. We bespreken de positieve effecten van mediteren maar ook de ongemakken die je kan ervaren tijdens het mediteren.

Verder gaan we in op hoe mediteren bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling en hoe dit op een positieve wijze van invloed is op je werk en privé-leven. Uiteraard doen we ook meditatieoefeningen om zelf te ervaren hoe het is om te mediteren en kan je al je vragen stellen.

Alle deelnemers ontvangen een hand-out met daarin een samenvatting van de workshop.

Inschrijven.

Er zijn momenteel geen data gepland

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline