Meditatietip: vandaag geen zin

Als je wil gaan beginnen met je meditatie oefening is er altijd wel iets waardoor het vandaag niet kan. Je bent moe, geen zin, je moet eerst nog iets anders doen, etc. Er is altijd wel een reden te bedenken waarom je vandaag niet hoeft te mediteren. Morgen doe ik het echt!? Als je dan aan het eind van de dag terugblikt is er bijna altijd wel een moment is geweest om even te mediteren. De Boeddhisten noemen de oorzaak hiervan luiheid. Het is ook wennen om mediteren in je dagritme in te passen. Het vergt dan ook enige dicipline om je weerstand te overwinnen. Het kan helpen om je oefeningen op een vast moment in de dag in te plannen en om te denken aan je motivatie om te mediteren.

Je intuïtie gebruiken op je werk
5 misverstanden over mediteren

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline