Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Mediterend appelsap

Het kleine meisje Thanh Thuy wil geen appelsap drinken. Er zitten namelijk allemaal stukjes appel in. Ze rent naar buiten om te spelen. Maar als ze een paar uur later weer thuiskomt, is het sap helder geworden. 'Is dit een ander glas, Oom Monnik?'' Nee,' antwoordt Thich Nhat Hanh, 'het is hetzelfde glas als daarnet. Het heeft een tijdje stilgestaan en nu is het helder en heerlijk.' Thanh Thuy kijkt weer naar het glas. 'Het is echt lekker. Heeft het net als u gemediteerd, Oom Monnik?' Als Thich Nhat Hanh is uitgelachen, zegt hij: 'Laten we zeggen, dat ik het appelsap nadoe wanneer ik mediteer; dat is dichter bij de waarheid.'

5 misverstanden over mediteren
De 1 minuut meditatie ‘stop’.

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline