Spelen en kerntalenten.

Je kerntalenten is een verzameling van sterke en minder sterke eigenschappen waar je van nature over beschikt en die bepalend zijn voor je persoonlijkheid. Er zijn natuurlijk nog andere externe invloeden zoals je opvoeding, milieu, kansen en levensgebeurtenissen die mede de ontwikkeling van je persoonlijkheid bepalen. Maar de kern, je kerntalenten, veranderen niet echt.

Danielle Krekels, de ontdekker en pionier van de KernTalentenmethode, stelde vast dat in kinderspelen deze kerntalenten naar voren komen. Ze vertaalde de spelletjes naar 23 kerntalenten met elk hun eigen specifieke componenten.

Je kerntalenten kan je terugvinden door te kijken wat je favoriete speelgoed, spelletjes, interesses en activiteiten waren in je kindertijd tussen 4-5 & 12-13 jaar.

 

Akiane: child prodigy, artist, poet, "Indigo child...
Mediteren en tanden poetsen.

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline