Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

How to Develop Intuition

 

Door Swami Kriyananda.

Wikipedia: Swami, ook wel Goswami Kriyananda, geboren als J. Donald Walters (Teleajen (Roemenië), 19 mei 1926 - Assisi, Italië 21 april 2013), was een religieus leider op het gebied van kriya yoga. Kriyananda verbleef vooral in Gurgaon in India.

Kriyananda was een directe volgeling van Paramahansa Yogananda, met wie hij veel contact had in de laatste vier jaren van diens leven (1948-1952). In deze tijd was hij minister voor de Self-Realization Fellowship die door Yogananda was gesticht. Yogananda vroeg hem kriya yoga te onderrichten, dat hij de hoogste techniek van zelfverwerkelijking noemde. Hij verliet de SRF na een conflict in 1962.

Kriyananda is de oprichter van Ananda, een wereldwijde spirituele beweging van zogenaamde intentionele gemeenschappen die op de idee van Yogananda's World Brotherhood Colonies is gebaseerd. Ananda heeft meditatiecentra en studiegroepen in verschillende landen.

 

Het zoeken stopt als het vinden begint.
Idealen als kompas en zingever voor je leven.

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline